Clear your mind, listen and enjoy

We enjoy producing EDM with great pleasure. Music is inextricably linked to emotions. We mainly focus on the positive emotions and therefore always make danceable music. Our mission is simply only successful if our listeners can enjoy it just as much.

Electronic Music Producers

We are brothers, electronic music producers, storytellers, content creators, deejays, designers with a lot of love for the music and all about the good vibes.

Singer Songwriter

Clyde Godlieb

Artist, Singer Songwriter, Rapper, Mc, Host, Producer, Deejay en Creative.

Brothers in the House is zonder twijfel een van de meest opwindende opkomende producersduo's die momenteel in de house-scene werken om naar uit te kijken. Clyde is een getalenteerde singer-songwriter, MC en Nederlandstalige rapper. Een talentvolle artiest met veel ervaring. Hij begon zijn carrière als de eerste Surinaamse rapper en heeft vanaf dat punt altijd een stem gehad in de Nederlandse muziek industrie. Clyde staat bekend om zijn pakkende teksten, zijn baritonstem en zijn variërende artistieke profielen.
Producer / Beat Maker

Melvin van Gom

Producer, Beatmaker, Deejay, Creative, Digital Master, Innovator.

Brothers in the House bevat de talenten van producer en beat maker Melvin van Gom. De stijl muziek varieert van tech house, bass house, future bass tot electro house. Altijd dansbaar is het motto van Melvin. Zijn muzikale opleiding begon al vroeg door de invloed van zijn muzikale broer. Muziek produceren voor de rap tracks op zolder in Amsterdam zuid in semi-professionele studio's waren de eerste serieuze momenten in de muziek. Het werken in professionele opnamestudio's kwam later. Net als de liefde voor elektronische dansmuziek. House muziek gaat hand in hand met the good vibes, het is vermakelijk, motiverend en vooral inspirerend. Om die rede is het maandelijks produceren van EDM een feit in 2021.